WORD PARTNER VAN BLEND!

Word partner en krijg toegang tot het besloten BLEND Business event. Tijdens dit event ontmoeten jij en je gasten verschillende lokale ondernemers, drinken jullie heerlijke wijnen en geniet je van entertainment.

Als sponsor van Blend Business krijg je niet alleen toegang tot BLEND Business, maar je hebt ook de mogelijkheid om relaties uit te nodigen voor de andere dagen van het festival. Dé kans om samen te proosten op een prettige samenwerking.

FRANK LAMMERS

Niemand minder dan Frank Lammers zal de eerste editie van BLEND Business op feestelijke wijze openen!

PROOSTEN

Proosten zorgt voor verbondenheid. Proost met je relaties op een goede samenwerking en geniet van de heerlijke wijnen, uitgezocht door lokale wijnwinkels.

PROEVEN

Het draait natuurlijk niet om gieten, maar om genieten. Daarom hebben we de lekkerste wijn-spijs combi’s samengesteld.

BELEVEN

DJ Harry on drums en saxofonist Ozzy zullen met een spetterende live act de avond naar een hoger niveau tillen.

INTERESSE?

Wij bieden verschillende sponsorpakketten aan om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Klik hier en vraag naar onze sponsorpakketten. Hopelijk tot snel!

LOSSE KAARTEN

Komt u liever alleen of in een select gezelschap. Er zijn ook een beperkt aantal losse tickets voor BLEND Business verkrijgbaar. De kosten hiervoor bedragen € 100,- per stuk, hiervoor ontvangt u een tegoedkaart ter waarde van € 100,-

BUSINESS TICKET